Telefoonnummer

(+31) 06 28763019

E-mail

beautypointkim@live.nl

Adres

Carpinistraat 12, 5665HS, Geldrop

Gezichtsbehandeling Basic

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, harsen/epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, masker en crème voor uw huidtype.

Gezichtsbehandeling VIP

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, harsen/epileren wenkbrauwen, harsen bovenlip, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage, masker en crème voor uw huidtype.

Gezichtsbehandeling Anti-Age

In deze behandeling ligt de nadruk op het behandelen van de rijpere huid. Door gebruik van de juiste producten zal de huid maximaal worden gestimuleerd tot het aanmaken van collageen. Het helpt de structuur van de huid te verbeteren en fijne lijntjes te voorkomen.

Gezichtsbehandeling All in One

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, stoombad, harsen/epileren wenkbrauwen, harsen bovenlip/kin/kaaklijn, verven wimpers en wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage, masker en crème voor uw huidtype.

Fruitzuurbehandeling

Na het 30e levensjaar is het moeilijker om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar en onzuiverheden kunnen toenemen. Een fruitzuurpeeling kan daarvoor een oplossing bieden.

Een cocktail van zuren lost de structuur(celtussenstof) op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren worden meer of minder cellen verwijderd.

De huid krijgt een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat dan meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd. De huid krijgt een fris, egaal aanzien.